Köpvillkor/personuppgiftspolicy

Logga

1. Allmänna villkor

Fällbara.se tillämpar såväl Konsumentköpslagen som Distansavtalslagen. För att genomföra en beställning måste kund vara myndig, 18år, eller ha målsmans medgivande. Med kund avses en fysisk person.

2. Beställning

Beställning av Fällbara.se  produkter kan göras via www.fallbara.se, e-post. Inkommande beställning besvaras med en skriftlig orderbekräftelse via mail.

Beställning är bindande från Fällbara.se sida först efter att orderbekräftelse erhållits av kund.

Fällbara.se förbehåller sig rätten att neka kund köp. Alla beställningar anses bindande. Har du gjort en beställning av misstag måste du därför kontakta oss omedelbart.

Skulle en vara inte finnas på lager kontaktar vi dig och restnoterar den. När vi får in den restnoterade varan skickar vi den till dig. Om du inte önskar den restnoterade varan kan du alltid kontakta Fällbara.se och av boka den.

3. Priser

Alla priser anges exklusive svensk moms, för närvarande 25% och anges i svenska kronor. Fällbara.se reserverar sig för momshöjningar och andra prisförändringar som vi inte kan råda över. Avgift för frakt och ev. postförskottsavgift eller fakturaavgift tillkommer.

4. Betalning

Faktura

Du kan även välja att handla mot faktura. fler alternativ finns.

5. Leveranstid

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Avvikelser kan förekomma. I sådana fall kontaktar vi kunden. Fällbara.se kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt. Fraktkostnaden syns alltid i varukorgen.

6. Leveransförsening

Om leveransförsening av någon anledning uppstår kommer vi att kontakta dig. Givetvis

kommer vi att göra allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Du som kund har dock rätt att häva köp vid omfattande leveransförsening.

Det kan uppstå situationer som gör det omöjligt för oss att fullfölja en beställning, exempelvis om våra leverantörer inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss. Fällbara.se förbehåller sig rätten att friskriva sig från ersättning till kund vid sådana situationer eller vid leveransförsening.

7. Frakten

Frakt tillkommer på alla beställningar, se varukorg för exakt pris.

8. Garanti

Vi vill att alla våra kunder ska bli 100% nöjda med deras köp. Om du får problem med en produkt kontakta oss.

9. Öppet Köp /Ångerrätt

Fällbara.se tillämpar Distansavtalslagen. Det innebär att du som kund har rätt till 14 dagars returrätt, utan speciell anledning. Varan skall returneras i oförändart skick och i

originalemaballaget. Fällbara.se förbehåller sig rätten att debitera kund om något skulle

saknas, exempelvis bruksanvisning. Kunden står själv för returkostnader. Returer som skickas mot postförskott löses ej ut.

Kontakta oss innan du skickar tillbaka produkten. Så snart vi har återfått varan så återbetalas dina pengar.

10. Reklamation

Fällbara.se tillämpar Kosumentköpslagen vid reklamationer. Därmed åtar vi oss att byta ut felaktiga eller trasiga produkter utan extra kostnad. Tänk på att inte lösa ut paket med synliga fel som kan ha påverkat skicket på varan ni beställt. Gör isåf. en reklamation till DHL direkt vid leveranstillfället och be dem skicka tillbaka paketet till Fällbara.se och skriva anledningen till returen på paketet. Maila sedan till info@fallbara.se för att informera om reklamationen.

11. Outlösta paket

Om Du av någon anledning inte mottager Ditt paket, får Du betala kostnaderna för frakt och returkostnaderna.

Vid utebliven betalning vidarebefordras ovillkorligen kraven till inkassoservice. Inga undantag görs.

12. Säkerhet

Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter utan medgivande från personen ifråga. Detsamma gäller även för e-postadresser.

13. Reservation

Fällbara.se reserverar sig mot felaktigheter i innehåll och prislista på webbsidan.

14. Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats meddelas om cookies används. När du besöker denna webbplats sparas cookies på din dator. Dessa cookies är s.k. sessionscookies och används för att hålla reda på din inloggning (om du är inloggad) och din kundkorg när du handlar. Sessionscookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Om du inte accepterar användning av cookies kan du ställa in din webbläsare så att den automatiskt nekar cookies eller så att den informerar dig om en webbsida använder cookies. Om du stänger av cookies kommer du inte att kunna handla, eftersom kundkorgen och inloggningen kräver cookies för att fungera. Du kan däremot titta runt i butiken utan att ha cookies aktiverat.

Personuppgiftspolicy

Det är viktigt för oss på Fällbara att du känner dig trygg när du handlar hos oss. Vi vill därför informera dig om hur vi framöver använder din information och vilka dina rättigheter är när du handlar hos oss eller när du besöker vår hemsida.

  • Du är säker hos oss Vi skyddar din data så ingen obehörig kommer åt den.
  • Direkt och enkel kommunikation Vi strävar att ge all information på ett sätt du kan förstå. Vi går alltid att nå vid frågor kring hur vi hanterar dina uppgifter eller vid vilka som helst andra funderingar! :)
  • Du är i kontroll Du har alltid rätt att tacka nej till nyhetsbrev eller att invända till hur dina uppgifter används.
  • Få det du vill ha Den data vi samlar in om dig (med din tillåtelse) använder vi enbart för att optimera din köpupplevelse hos oss.
  • Inget extra sparas Vi behåller endast den information som är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra vår del av dealen och följa lagstiftning.

Det är viktigt för oss på Fällbara att du känner dig trygg när du handlar hos oss. Vi respekterar dina rättigheter och gör vårt bästa för att skydda dina personuppgifter. Nedan kan du läsa hur dina uppgifter används och i vilket syfte det görs - allt för du ska kunna övervaka dina rättigheter.

Genom att genomföra köpet accepterar du villkoren i vår Dataskyddspolicy. Det är därför viktigt att du läser och förstår vad den går ut på och vilka dina rättigheter är. Har du några som helst frågor om vår Dataskyddspolicy (eller vad som helst annat!) så går vi alltid att nå på info@fallbara.se

Vi sparar dina uppgifter endast så länge det är nödvändigt på grund av avtal, berättigat intresse, samtycke eller på grund av lag. Den information vi sparar på grund av lagar som konsumentköplag eller bokföringslag sparar vi endast så länge det krävs för att uppfylla lagen. Den information som vi sparar på annan grund än avtal eller lag har du alltid rätt att begära borttagen.

För att hantera och fullgöra ditt köp och för att kunna erbjuda bästa möjliga tjänst och utveckla den i framtiden, behöver vi dela vissa uppgifter med vissa leverantörer. Vi vidtar alla legala och rimliga tekniska åtgärder för att se till att din data skyddas även hos våra leverantörer.

Vi delar din information med underleverantörer som transportföretag, packtjänst och mjukvaruoleverantörer helt enkelt för att kunna fullgöra de åtaganden vi har på grund av avtalet, dvs. ditt köp, samt för att erbjuda dig den bästa möjliga tjänsten när du besöker vår sida.  

Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till någon utomstående part.

Du är i kontroll över hur dina uppgifter ska få behandlas:

  • Du har rätt att bli informerad om hur vi hanterar dina personuppgifter
  • Du har alltid rätt att få ett utdrag på den information vi har om dig, och det är självklart gratis.
  • Du har också rätt att få korrigerat felaktiga uppgifter om dig samt rätt att bli raderad från våra system så fort din information inte längre är nödvändig för det ändamål vi samlade in det för.
  • Du har även alltid rätt att återkalla ditt samtycke för nyhetsbrev eller andra ändamål du gett ditt samtycke till.

Information som vi sparar för att uppfylla våra avtalsrättsliga förpliktelser eller andra lagliga förpliktelser enligt exempelvis konsumentköplagen eller bokföringslagen måste vi spara under en viss tid. Vi kan därav inte radera all din information omedelbart, men vi kan begränsa informationen så att den endast används i det legala syftet.

Erbjudanden
Storsäljare

Vårt populära ståbord med strumpa i valfri färg!

950 kr
Läs mer